eur:
396.36
usd:
370.72
bux:
70378.92
2024. június 22. szombat Paulina
Ludovic Fabregas, a Telekom Veszprém (j) és Bánhidi Bence, az OTP Bank-Pick Szeged játékosa a férfi kézilabda Magyar Kupa döntőjében játszott Telekom Veszprém - OTP Bank-Pick Szeged mérkőzésen a Tatabányai Multifunkciós Csarnokban 2024. május 19-én.
Nyitókép: MTI/Bodnár Boglárka

Ez most fáj a Szegednek

A Telekom Veszprém megvédte címét a férfi kézilabda Magyar Kupában, mivel 33-30-ra legyőzte a Szegedet a tatabányai négyes döntő vasárnapi fináléjában.

Omar Jahja hat, Nedim Remili öt góllal, Rodrigo Corrales öt védéssel járult hozzá a sikerhez. A csongrádiaknál Mario Sostaric nyolc alkalommal talált be - mindannyiszor büntetőből -, Miguel Martins hét gólt szerzett, Mikler Roland kilenc lövést védett.

A két csapat 23. alkalommal találkozott egymással a kupadöntőben, a bakonyiak a 18. sikerüket ünnepelhették. Összességében ez volt a negyvenedik fináléjuk és a 31. győzelmük. A hétszeres győztes Szegednek ez volt a 23. kupadöntője, kétszer körmérkőzéses lebonyolításban végzett az élen.

Címlapról ajánljuk

Terrorcselekménnyé minősíthetik át a Robert Fico elleni merényletet

A lex merénylet névre keresztelt törvénycsomagról zajlik a vita Szlovákiában, amely a Robert Fico ellen elkövetett merénylet utáni biztonsági helyzet javítására vonatkozó javaslatokat tartalmaz. A jogszabály rendelkezik fizetésekről, ingatlanokról, demonstrációkról és a gyűlöletbeszédről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.24. hétfő, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanár
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×