eur:
387.03
usd:
355.96
bux:
68088.24
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia
Dejan Stankovic, a Ferencváros szerb vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC mérkőzésen a diósgyőri DVTK Stadionban 2023. október 22-én.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Dejan Sztankovics családi ok miatt hagyja ki a ZTE elleni bajnokit

A Ferencvárosi Torna Club közösségi platformján közölte, hogy a labdarúgó-csapat vezetőedzője, Dejan Sztankovics családi okból kihagyja a vasárnapi, ZTE elleni bajnoki mérkőzést.

Dejan Sztankovics egy milánói kórházból küldött videóüzenetet, amelyben elmondta, hogy három nappal ezelőtt kórházba került a fia, Sztefan, akinek most kemény harcot kell megvívnia. Mint mondta, ő bízik a csapatában, a játékosaiban, a stábjában, nem tudott ott lenni a zalaegerszegi mérkőzésen. Kimondta, amit mindenki gondol ebben a helyzetben: ilyenkor a család az első.

Címlapról ajánljuk
Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Hét magyar és egy olasz volt azon a kishajón, amelyet letarolt a szállodahajó Verőcénél. Eddig egy ember menekült meg, az olasz férfi. A kishajót is megtalálták már és kiemelték. Öt embert még keresnek. Ketten biztosan meghaltak.

Vége az extrém drágulásnak, erős nyári balatoni szezon jöhet

A munkaerőhiány enyhülésének és a vendéglátóipar magára találásának köszönhetően idén csak kisebb mértékű, 8-10 százalékos áremelkedés várható a Balatonnál. Járdi Roland, a vg.hu újságírója az InfoRádióban elmondta: kedvező hatással van az árszínvonalra az is, hogy négy évszakossá váltak a helyi szálláshelyek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 19. 19:54
×
×
×
×