eur:
389.01
usd:
359.45
bux:
66263.18
2024. február 25. vasárnap Mátyás

Világszám magazin

Minden héten útra kelhet az InfoRádió utazási magazinjával. Bejárhatja kedvenc nyaralóhelyeit, kiválasztja a következő téli/nyári úti célt, felkészülhet a nagy utazásra.

Ha utazását tervezi, ha éppen visszatért egy hosszú hétvégéről, ha arra kíváncsi, hogy hol lehet nyáron telelni, vagy télen feltöltődni, hallgassa az InfoRádió utazási magazinját! Hetente kétszer, pénteken és szombaton megtudhatja, hogy melyek a világ legjobb szállodái, hol van a legszebb homokos tengerpart, hol mérik a legjobb bort, és mit érdemes megnézni egy-egy európai nagyvárosban. Akár útikönyvek helyett is, kapcsoljon az InfoRádióra, vagy hallgassa meg itt a Világszámot!

E-mail: vilagszam@inforadio.hu

Adás: péntek, 19.00-19.30; szombat, 10.00-11.00

Ezúttal Krétára majd Korfura viszem el önöket. Gyakran kérdezik tőlem, hogy melyiket görögországi szigetet válasszák. Ebből az adásból kiderül.

Meghallgatom

Ezúttal Los Angelesbe, vagyis az angyalok városába kirándulunk. Felfedezzük a filmparkokat, a divatnegyedet, felmegyünk a "hegyekbe", ahol az igazán gazdagok élnek és sok más érdekességet is bemutatok majd önöknek. Tartsanak velem!

Meghallgatom

Még javában tart a velencei karnevál, mely mágnesként vonza a túristákat idén is, így mi is körbe járjuk képzeletben, majd elmegyünk Japánba és felfedezzük a fürdők rejtelmeit.

Meghallgatom

Ezen a héten a luxus óceánjáró hajókkal fogunk foglalkozni, ugyanis nemrég elindult útjára a jelenlegi legnagyobb, Icon of the Seas névre hallgató, lélegzetelállító úszó szálloda. Ha kiváncsiak rá, mi mindent kínál, tartsanak velem!

Meghallgatom

Ezen a héten a törökországi rémhírekkel, és azok turizmusra gyakorolt hatásával fogunk foglalkozni. Szabad-e utazni, hova menjünk?

Meghallgatom

Ezen a héten az Indonéz szigetvilágba viszem el önöket. Elutazunk Mikronéziába, Palaura és sok más izgalmas és egzotikus szigetállamra.

Meghallgatom

Ezen a héten Sri Lankára és a Maldív-szigetekre viszem el önöket. Két teljesen különböző kikapcsolódási formát nyújtanak, mégis sokat választják együtt a két úti célt. Az adásban megtudhatják, miért.

Meghallgatom

Boldog új évet kíván mindenkinek a műsorvezető, Kiss Róbert Richárd. Az idei első Világszámban a 2024-es utazási trendekről, úti célokról, szállodákról mesélek önöknek.

Meghallgatom

A 2023-as év utolsó világszámában is elrepítem önöket képzeletben a világ minden tájára. Bulizunk a Times Square-en és a Copacabanán, valamint mesélek az újévi szokásokról és ételekről. Boldog új évet! 

Meghallgatom

Idén sem maradhat ki egy körutazás, ahol bemutatom önöknek, hol, hogyan ünnepelnek a világban, de szó lesz az új Mandarin Oriental Gellért szállodáról is. Tartsanak velem!

Meghallgatom

Közeleg az év vége és a karácsony, de előtte van még időnk bebarangolni a világ adventi vásárait. Elviszem önöket a leghíresebb és legkülönlegesebb vásárokba, tartsanak velem!

Meghallgatom

Ezúttal Üzbegisztánba viszem el önöket. Megtudjuk miként működik a „Moving-Bank”, ellátogatunk Samarkand gyönyörű mecseteibe, és elmesélem Timur Lenk legendáját. Tartsanak velem!

Meghallgatom

Ezen a héten Arubára és Curacaora viszem el önöket. A Holland Antillák ABC-szigeteinek is nevezett térségében fedezzük majd fel ezt a két igazán izgalmas szigetet, ahol a mai napig fellelhető a Holland múlt és valamilyen szinten jelen.

Meghallgatom
Meghallgatom

Ezen a héten Montenegróba viszem el önöket. Felfedezzük a gyönyörű tengerpartokat, a világ második legnagyobb kanyonját és természetesen finomakat eszünk. Érdemes lesz velem tartaniuk.

Meghallgatom

Ezen a héten Kínába viszem el önöket. Bejárjuk a hatalmas városokat, belekóstolunk a különleges gasztronómiába és a gyors fejlődésről is beszélgetünk majd. Tartsanak velem!

Meghallgatom

Ezen a héten német városokba látogatunk el. Körbevezetem önöket München, majd Frankfurt gyönyörű utcáin, és felfedezzük a legfontosabb látnivalókat. Tartsanak velem!

Meghallgatom

Mi lesz az Izraeli idegenforgalommal? Erre a kérdésre keressük a választ, miközben bemutatom önöknek, hogy egy hagyományos esztendőben mi mindent érdemes megtekinteni.

Meghallgatom

Ezúttal Szabadkára utazunk el, ahol csodás szecessziós épületeket, parkokat, éttermeket látogatunk majd meg, de szó lesz közös kultúrkincseikről is. Tartsanak velem!

Meghallgatom

Ezen a héten Délvidékre utazunk, azon belül is Zentára viszem el önöket. Egy csodálatos hétvégi program lehet bárkinek ide látogatni, az adásból pedig kiderül mit érdemes megnézni. Tartsanak velem!

Meghallgatom
×
×
×