eur:
391.99
usd:
359.73
bux:
72294.66
2024. július 16. kedd Valter

Világszám magazin

Minden héten útra kelhet az InfoRádió utazási magazinjával. Bejárhatja kedvenc nyaralóhelyeit, kiválasztja a következő téli/nyári úti célt, felkészülhet a nagy utazásra.

Ha utazását tervezi, ha éppen visszatért egy hosszú hétvégéről, ha arra kíváncsi, hogy hol lehet nyáron telelni, vagy télen feltöltődni, hallgassa az InfoRádió utazási magazinját! Hetente kétszer, pénteken és szombaton megtudhatja, hogy melyek a világ legjobb szállodái, hol van a legszebb homokos tengerpart, hol mérik a legjobb bort, és mit érdemes megnézni egy-egy európai nagyvárosban. Akár útikönyvek helyett is, kapcsoljon az InfoRádióra, vagy hallgassa meg itt a Világszámot!

E-mail: vilagszam@inforadio.hu

Adás: péntek, 19.00-19.30; szombat, 10.00-11.00

Ezen a héten Berlinbe viszem el önöket. Elmegyünk a legjobb hotelekbe, múzeumokba és az állatkertbe is, majd a nyári időszak repülőtéri késéseiről is beszélgetünk. Tartsanak velem!

Meghallgatom

Ezen a héten az Eb Németországra gyakorolt hatását vizsgáljuk. Lesz szó a turizmusról, gazdaságról, mérkőzést rendező városokról. Izgalmas műsort ígérhetek, tartsanak velem!

Meghallgatom

Ezen a héten folytatjuk nemetországi kalandozásainkat. Mesélek önöknek a suttgarti és kölni meccsek hangulatáról, szervezéséről, valamint a rendőri intézkedésekről. Izgalmas történetekben gazdag adást ígérhetek, tartsanak velem!

Meghallgatom

Ezúttal Franciaország tengeren túli területeire és megyéibe látogatunk majd el és mesélek a köztük fennálló különbségekről. A műsor második felében Új-Kaledónia jelenlegi helyzetével foglalkozunk majd. Tartsanak velem!

Meghallgatom

Ezúttal Délkelet-Ázsiába viszem el önöket. Bejárjuk Laoszt és Szingapúrt. Két nagyon különböző ám csodás és izgalmas hely. Tartsanak velem! Üdv Bende

 

Meghallgatom

Ezúttal Kambodzsába és Vietnába utazunk. Lemászunk háborús alagútrendszerekbe, felfedezzük a vesszőfalvakat, eszünk friss banánt és elefánthalat, valamint a kígyópálinkát is megkostoljuk. Izgalmas adást ígérhetek, tartsanak velem!

 

Meghallgatom

Kínába viszem el önöket ezúttal. Felfedezzük Peking és Shanghai izgalmas pagoda szerű épületeit, a Nagy Falra is felmászunk, majd finomakat eszünk. Izgalmas műsort ígérhetek, tartsanak velem!

Meghallgatom

Ezúttal Ecuadorba és a hozzá tartozó Galápagos-szigetekre viszem el önöket. Elmegyünk kakaó-, banán- és rózsaültetvényekre, Iguana-parkba, légibiciklizünk az esőerdőben és sok más izgalmas kalandot élünk majd át. Tartsanak velem!

Meghallgatom

Liechtenstein és Svájc csodáit fedezzük fel ezen a héten. Kirándulunk majd a hegyekben, a folyóparton és varázslatos kis városokban is. Tartsanak velem!

Meghallgatom

Ezen a héten egzotikus déli tájakra utazunk és felfedezzük Ausztrália élővilágát, majd Új-Zéland természeti kincseit.

Meghallgatom

Olaszországba viszem el önöket ezúttal, méghozzá a gyönyörű Sienát és Firenzét fedezzük majd fel. Tartsanak velem eldugott utcácskákba és lélegzetelállító művészeti ereklyék nyomába!

Meghallgatom

Ezen a hétvégén Afrikába viszem el önöket, ahol még igazán kalandozhatunk. Felfedezzük Afrika svájcát, majd a Nílus forrásához is ellátogatunk. Tartsanak velem!

Meghallgatom

Izgalmas kirándulásra invitálom önöket Las Vegas-ba, ahol felfedezhetjük a kaszinók és izgalmas hotelek világát, majd tovább kirándulunk és Utah állam természeti csodáit is megcsodáljuk. Tartsanak velem!

Meghallgatom

Sokak szerint létezik New York és létezik külön az Egyesült Államok. Nos van benne igazság és ezen a hétvégén erről a különleges városról fogok önöknek mesélni. Érdemes lesz velem kalandozniuk, várom önöket.

Meghallgatom

Ezúttal a Húsvét-szigetre látogatunk majd el, valamint Európában barangolunk húsvéti szokások nyomában. Tartsanak velem!

Meghallgatom

Japánba viszem el önöket ezúttal, egy igazán különleges szigetcsoportra, ahol felfedezzük a hosszú élet titkát. Mesélek a közösségi fürdés folyamatáról és a robotizát illemhelyekről is. Izgalmas kalandokkal várom önöket!

 

Meghallgatom

Az eheti adásban Thaiföldre viszem el önöket, ahol nemcsak a meseszép partokat, hanem az őserdőket és a kultúrkincseket is felfedezzük majd. Rengeteg izgalmas történettel várom önöket, tartsanak velem!

Meghallgatom

Ezen a héten Spanyolország déli részét fedezzük fel. Elviszem önöket Malagába és Marbellába, két gyönyörű városba, melyek nem csak a tengerpartról szólnak. Tartsanak velem!

Meghallgatom

Zanzibárra viszem el önöket ezúttal, ugyanis elképesztően sok izgalmat tartogat nekünk ez a szigetcsoport, de átutazunk Tanzániába is, hogy felfedezzük a Ngorongoro krátert. Fedezzük fel együtt a Big 5-ot, tartsanak velem!

Meghallgatom

Ezúttal Krétára majd Korfura viszem el önöket. Gyakran kérdezik tőlem, hogy melyiket görögországi szigetet válasszák. Ebből az adásból kiderül.

Meghallgatom
×
×
×