eur:
389.01
usd:
359.45
bux:
66263.18
2024. február 25. vasárnap Mátyás

Vegyesúszás magazin

Az InfoRádió úszósportmagazinja nem csak úszóknak. Sportolók, versenyek, eredmények és rekordok Magyarországról és az egész világból.

A műsor szakmai partnere a Magyar Úszószövetség.

A szerkesztő-műsorvezető: Farkas Dávid.

Email-cím: farkas.david@inforadio.hu.

Adás: csütörtökön este fél nyolctól.

Adásunkban Sós Csaba szövetségi kapitány értékeli a dohai világbajnokságot, majd egy hosszabb interjút hallhatnak Betlehem Dáviddal, aki ötkarikás kvótát szerzett nyíltvízi úszásban 10 km-en, tagja volt a vb-bronzérmes váltónak, majd a medencében, 1500 gyorson lett negyedik.

Meghallgatom

Műsorunkban a dohai világbajnok friss bronzérmese, Németh Nándor mondja el gondolatait nem sokkal a döntő után, majd Fábián Bettina beszél a vb előtti nehézségeiről, a katari tapasztalatokról és a kvótaszerzésről.

Meghallgatom

Adásunkban a dohai világbajnokság eddigi legnagyobb magyar hőse, Rasovszky Kristóf nyilatkozik, majd Sós Csaba szövetségi kapitány beszél az esélyekről a medencés versenyek kezdete előtt.

Meghallgatom

Adásunkban nyilatkozik Kovács Ottó, Késely Ajna és Holló Balázs edzője, aki tanítványaitól olimpiai A-szintes időket vár Dohában. Ezenkívül hallhatnak egy hosszabb interjút az Európa-bajnoki ezüstérmes hátúszó Kovács Benedekkel, aki a katari vb-n is döntőt úszna 200 méteren.

Meghallgatom

Adásunkban az olaszországi magaslati edzőtáborról és a februári, dohai világbajnokság céljairól beszél Szokolai László, a két nyíltvízi úszó, Rasovszky Kristóf és Betlehem Dávid mestere. Továbbá hallhatnak egy hosszabb beszélgetést a világbajnoki bronzérmes gyorsúszó Németh Nándorral, aki Katarban 100 méteren országos csúcsot, 200-on olimpiai szintet úszna.

Meghallgatom

Műsorunkban Sós Csaba szövetségi kapitány elemzi a válogatott tagjainak és az elmúlt évek sztárjainak állapotát, és kitér az idei fő célokra is.

Meghallgatom

Adásunkban a világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes nyíltvízi úszó Olasz Anna arról is beszél, hogy melyik versennyel zárhatja pályafutását, míg Plagányi Zsolt edző kitér két klasszis tanítványa, Németh Nándor és Kovács Benedek idényére.

Meghallgatom

Adásunkban Virth Balázs úszóedző, többek között Kapás Boglárka és Márton Richárd mestere beszél a 2024-es versenyről, edzésmunkáról és tervekről, majd nyilatkozik a csapatban Európa-bajnok Holló Balázs.

Meghallgatom

Adásunkban a két szakvezető, Sós Csaba és Gellért Gábor beszél az elmúlt időszak átrendeződéséről, a dohai vb-ről és a párizsi olimpiáról.

Meghallgatom

Adásunkban nyilatkozik a vb-bronzérmes Bohus Richárd, aki a napokban jelentette be visszavonulását. Emellett lesz szó az év legjobbjairól, megszólal Pádár Nikolett és Kutasi Gergely (többek között Mihályvári-Farkas Viktória és Fábián Bettina mestere).

Meghallgatom

Az adásban a romániai rövidpályás Eb-ről és a jövő évről is beszél Sós Csaba szövetségi kapitány és a többszörös Eb-érmes Késely Ajna.

Meghallgatom

Műsorunkban Virth Balázs edző Kapás Boglárka, Márton Richárd és Zombori Gábor céljairól beszél, Rasovszky Kristóf a nyíltvízi Világkupa-sorozat zárását összegzi, majd nyilatkozik a paralimpiai bajnok Konkoly Zsófia.

Meghallgatom

Műsorunkban részletesen foglalkozunk Ilyés Laura Vanda ügyével, amely másfél év után kedvező kimenetellel zárult le. Nyilatkozik a főszereplő és Nagy Zsigmond, a Magyar Sportjogász Társaság elnöke. Emellett interjú hangzik el a rövidpályás országos bajnokság egy meglepetésemberével, Jászó Ádámmal.

Meghallgatom

Adásunkban nagyinterjú hangzik el a 200 méter háton világbajnok Kós Huberttel, aki az elmúlt hetekben is remekelt a kisebb tengerentúli versenyeken. Beszél arizonai csapattársairól, a mindennapi munkáról, a közelgő kisebb versenyekről és az párizsi olimpiáról is.

Meghallgatom

Műsorunkban Selmeci Attila, a MÚSZ szakmai alelnöke beszél volt tanítványáról, Milák Kristófról, a magyar csapat párizsi esélyeiről és a fiatalabb generáció soproni munkájáról is.

Meghallgatom

Adásunkban a debreceni rövidpályás országos bajnokságról és több aktuális témáról Sós Csaba szövetségi kapitány és a 800 gyorson magyar rekorder Sárkány Zalán beszél, majd nyilatkozik a róla elnevezett tanuszodáról az olimpiai bronzérmes, világbajnok Hargitay András.

Meghallgatom

Műsorunkban nagyinterjút hallhatnak az olimpiai ezüstérmes Szabó Tündével, aki versenyzői pályafutása kiemelt mozzanatai mellett beszél korábbi sportvezetői munkáiról és Milák Kristófról is.

Meghallgatom

Magazinunkban a Világkupa-sorozatról és a budapesti állomásról Sós Csaba szövetségi kapitány mellett Kapás Boglárka, Késely Ajna, Holló Balázs és Szabó Szebasztián nyilatkozik. Gergely István, a Honvéd ügyvezető elnöke Milák Kristóf helyzetéről beszél, a műsor végén pedig megszólal a nyíltvízen az elmúlt hetekben is sikert sikerre halmozó Fábián Bettina.

Meghallgatom

Adásunkban az olimpiai bajnok Milák Kristóf helyzetével és a hétvégi budapesti Világkupa-versennyel foglalkozunk. Nyilatkozik Sós Csaba szövetségi kapitány mellett Késely Ajna, Márton Richárd, illete Szokolai László edző, többek között Rasovszky Kristóf mestere.

Meghallgatom

Adásunkban egy hosszabb interjút hallhatnak az olimpiai bronzérmes, világbajnok Kapás Boglárkával, aki már az ötödik olimpiájára készül. Nyilatkozik Szántó Dávid is, a jövő heti budapesti világkupaverseny szervezőbizottságának vezetője.

Meghallgatom
×
×
×