eur:
388.65
usd:
359.19
bux:
66263.18
2024. február 25. vasárnap Mátyás

Ötkarika magazin

Az InfoRádió olimpiai magazinja. Versenyzők, mesteredzők, sportvezetők az ötkarikás játékokról, világ- és Európa-bajnokságokról, a legrangosabb hazai rendezvényekről és a felkészülés hátteréről.

A szerkesztő-műsorvezető: Farkas Dávid.

Email-cím: farkas.david@inforadio.hu.

Adás: pénteken este fél nyolctól.

Adásunkban hosszabb interjút hallhatnak Gurisatti Grétával, a világbajnoki ezüstérmes és ötkarikás kvótás magyar női vízilabda-válogatott játékosával. Bácsi Péter, a Magyar Birkózó Szövetség szakmai igazgatója pedig a három bronzérmet hozó bukaresti Európa-bajnokság után és az európai, illetve világkvalifikációs viadal előtt nyilatkozott.

Meghallgatom

Adásunkban a vizes vb aktualitásai után nyilatkozik a paralimpiai bajnok úszó Konkoly Zsófia és a női kosárlabdázók szakvezetője, Székely Norbert is.

Meghallgatom

Adásunkban bemutatjuk a Tenerifén született taekwondós Márton-ikrek történetét, emellett megszólal Balogh Gábor, a Magyar Öttusa Szövetség elnöke is.

Meghallgatom

Adásunkban a magyar férfi kézilabda-válogatott Európa-bajnoki ötödik helyét értékeli Nagy László, a korábbi 209-szeres válogatott játékos, a hazai szövetség elnökségi tagja. Vámos Márton kétszeres világbajnok vízilabdázó a most kezdődő dohai vb esélyeiről beszél. Továbbá hosszabb interjút hallhatnak az olimpiai bajnok kajakozó Kopasz Bálinttal és a rövidpályás gyorskorcsolyázó Európa-bajnokságon 1500 méteren bronzérmet nyerő Sziliczei-Német Rebekával.

Meghallgatom

Adásunkban Székely Norbert szövetségi kapitánnyal a közelgő női kosárlabda olimpiai selejtező magyar esélyeiről beszélgetünk. Varga Zsolt szövetségi kapitány a férfi pólóválogatott Európa-bajnoki negyedik helyét értékeli. Továbbá hallhatnak egy hosszabb interjút Baji Balázzsal, a Nemzeti Sportügynökség sportszakmai és sportstratégiai vezérigazgató-helyettesével.

Meghallgatom

Adásunkban nyilatkozik a világbajnok vitorlázó Érdi Mária, aki a januári argentínai vb nehézségeiről is beszél, majd interjú következik Gyulay Zsolt MOB-elnökkel is.

Meghallgatom

Műsorunkban foglalkozunk a vízilabda Európa-bajnokságokkal, emellett nyilatkozik az Év sportolója gála két díjazottja, a háromszoros olimpiai bajnok kardvívó Szilágyi Áron és a vb-aranyérmes vízilabdakapus Vogel Soma, valamint a krakkói Európa Játékok legeredményesebb magyar versenyzője, a sportlövő Pekler Zalán.

Meghallgatom

Műsorunkban szó esik a 2023-as év legjobbjairól, emellett nyilatkozik az Európa-bajnok tornász Kovács Zsófia és a magyar vívóválogatott szövetségi kapitánya, Boczkó Gábor.

Meghallgatom

Utolsó 2023-as adásunkban nyilatkozik az elhúzódó tüdőgyulladása után már teljes erejéből a párizsi ötkarikás játékokra készülő Halász Bence. Megszólal a kétszeres világbajnok kardvívó Pusztai Liza, valamint a vb-győztes vízilabda-válogatott két erőssége, Zalánki Gergő és az olimpiai bajnok Varga Dénes is.

Meghallgatom

Adásunkban nyilatkozik a ritmikus tornász Pigniczki Fanni, a kardvívó Szatmári András, a teniszező Marozsán Fábián és Tóth László, a Magyar Judo Szövetség elnöke.

Meghallgatom

Műsorunkban Gyulay Zsolt, a MOB elnöke és Varga Zsolt, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya is nagyinterjút ad.

Meghallgatom

Műsorunkban részletesen beszél terveiről Balogh Gábor, a Magyar Öttusa Szövetség új elnöke, az elmúlt 3 olimpiai ciklus sportági eredményeiről is beszél Csampa Zsolt, a Magyar Vívó Szövetség vezetője, nyilatkozik két idei világbajnoki aranyérmes, a háromszoros olimpiai bajnok kardozó Szilágyi Áron és az úszó Kós Hubert is.

Meghallgatom

Adásunkban az év eddigi eseményei és az olimpiáig tartó célok állnak fókuszban, nyilatkozik Fábián László MOB-főtitkár, a világbajnok párbajtőrvívó Koch Máté és a kajak-kenu válogatott szakvezetője, Hüttner Csaba is, emellett foglalkozunk a Sport 2023 évkönyvvel.

Meghallgatom

Műsorunkban Martinek János szövetségi kapitány összegzi az öttusázók évét, emellett nyilatkozik a háromszoros olimpiai bajnok kardvívó Szilágyi Áron, emellett lesz szó a november végén kezdődő női kézilabda-vb-ről is.

Meghallgatom

Adásunkban a vízilabda Eb-k januári rendezéséről, a birkózó Losonczi Dávid világbajnokká minősítéséről és a sportspszichológia aktuális kérdéseiről is szó esik.

Meghallgatom

A műsorban az olimpiai felkészülés anyagi és mentális hátterével is foglalkozunk, a judo Eb tapasztalatait az olimpiai bajnok Kovács Antal összegzi, majd nyilatkozik az FTC két világbajnoka, a vízilabdakapus Vogel Soma és a kenus Adolf Balázs.

Meghallgatom

Műsorunkban nyilatkozik Tóth Krisztián, aki harmadik lett Abu-Dzabiban, az olimpiai kvalifikációs cselgáncs Grand Slamen, és ezzel nagyon közel került a párizsi szerepléshez. Emellett megszólal a budapesti atlétikai vb egyik magyar sztárja, a többpróbázó Krizsán Xénia, majd szó esik a vívók szezonkezdetéről.

Meghallgatom

Műsorunk nagy részében a magyar kajak-kenu előző szezonjával és olimpiai kilátásaival foglalkozunk, megszólal Schmidt Gábor MKKSZ-elnök mellett két olimpiai bajnok, Csipes Tamara és Tótka Sándor is. Emellett nyilatkozik az adásban a kétszeres világbajnok kardvívó Battai Sugár és a kétszeres vb-bronzérmes kalapácsvető Halász Bence is.

Meghallgatom

A műsorban nyilatkozik terveiről az új NOB-tag, Fürjes Balázs. Emellett lesz szó a karatesport jövőjéről és a sporttudományos eredmények felhasználásáról.

Meghallgatom

Adásunkban három olyan sportoló nyilatkozik, aki sikeres szezont zárt 2023-ban. Nádas Bence párosban és négyesben is ezüstérmes lett a duisburgi olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon. Losonczi Dávid a kötöttfogásúaknál, a 87 kilogrammos súlycsoportban végzett a második helyen a belgrádi birkózó vb-n és egyben szerzett ötkarikás kvótát. A kardvívó Szatmári András pedig előbb egyéniben Európa-bajnoki ezüstöt nyert, majd csapatban világbajnok lett Milánóban.

Meghallgatom
×
×
×