eur:
392.8
usd:
369.13
bux:
67289.07
2024. április 14. vasárnap Tibor
Nyitókép: YouTube/Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt.

Ezeket semmiképp se csináljuk, ha jön a mentő - tanulságos videó

Az Országos Mentőszolgálat válaszolt meg több kérdést és mutatta be azt is, hogy néhány jó szándékú közlekedő hol rontja el.

Hogyan tudunk a legtöbbet segíteni közlekedés közben egy szirénázva érkező mentőautónak? Miért nem jó megoldás, ha megállunk a megkülönböztető jelzést használó jármű előtt? Ilyen és hasonló kérdéseket válaszol meg Győrfi Pál, a mentősök szóvivője egy "élőben", vonulás közben készített videóval. Bemutatják azt is, melyik helyzetben mi a legjobb cselekvés a sofőrök részéről, és hogyan tudják jelezni szándékaikat a közeledő mentősnek.

A számos jó tanácsot is tartalmazó felvételt a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ Zrt.) ajánlja a közlekedők figyelmébe, mint az idei #közlekedjbiztonságosan kampánya nyitóvideóját.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.15. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Irán megindította támadását Izrael ellen, drónokat és rakétákat lőtt ki - Folyamatosan frissülő cikkünk

Irán megindította támadását Izrael ellen, drónokat és rakétákat lőtt ki - Folyamatosan frissülő cikkünk

Szombat késő este Irán megindította támadását Izrael ellen: több hullámban száznál is több drónt indított útnak Irak légterén keresztül, valamint rakétákat is kilőttek. Izrael követi a drónok és rakéták útját, valamint légtérzárat rendelt el vasárnap hajnaltól. Vasárnap hajnalban megérkeztek az első hírek arról, hogy az amerikai haderő több drónt is megsemmisített Szíria és Jordánia felett. Irán közben vasárnap hajnalban azt is bejelentette, hogy a drón- és rakétacsapás lezártnak tekinthető, válaszlépésnek nevezték ezt a szombat éjszakai akciót Izrael Damaszkuszban végrehajtott  Cikkünket folyamatosan frissítjük a beérkező információkkal.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×