eur:
392.8
usd:
369.13
bux:
67289.07
2024. április 14. vasárnap Tibor
Nyitókép: Unsplash

Búcsúzik a Microsoft Office egyik programja

Kivezeti kiadványszerkesztő szoftverét, a Publishert a Microsoft, azonban jócskán hagynak időt búcsúzkodni, és bizonyos funkciói máshol élhetnek tovább.

2026-ban szűnik meg végleg a kiadványszerkesztő program. Csupán egy bejelentést tettek közzé erről a támogatási oldalukon – írja a Neowin cikke alapján a hvg.hu.

A bejelentésben a vállalat közli, hogy a jövőben máshová szeretnék helyezni a fókuszt, és a funkciók zöme már elérhető más programokban (Word, PowerPoint), ráadásul a jövőben bővíteni is tervezik a Publisher-szerű lehetőségek körét.

Ám, mint írja a lap, van idő az átállásra, a szoftvercsomagból 2026 októberében tűnik el a program, ami egyébként csak Windows alatt volt futtatható, a macOS-re készült csomagnak soha nem is volt része.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.15. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Irán megindította támadását Izrael ellen, drónokat és rakétákat lőtt ki - Folyamatosan frissülő cikkünk

Irán megindította támadását Izrael ellen, drónokat és rakétákat lőtt ki - Folyamatosan frissülő cikkünk

Szombat késő este Irán megindította támadását Izrael ellen: több hullámban száznál is több drónt indított útnak Irak légterén keresztül, valamint rakétákat is kilőttek. Izrael követi a drónok és rakéták útját, valamint légtérzárat rendelt el vasárnap hajnaltól. Vasárnap hajnalban megérkeztek az első hírek arról, hogy az amerikai haderő több drónt is megsemmisített Szíria és Jordánia felett. Irán közben vasárnap hajnalban azt is bejelentette, hogy a drón- és rakétacsapás lezártnak tekinthető, válaszlépésnek nevezték ezt a szombat éjszakai akciót Izrael Damaszkuszban végrehajtott  Cikkünket folyamatosan frissítjük a beérkező információkkal.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×