eur:
396.36
usd:
370.72
bux:
70378.92
2024. június 22. szombat Paulina
Nyitókép: Pexels.com

Észre sem vette a rolleres kislányt a sofőr – videó

Sok szülői rémálma elevenedett meg majdnem Zuglóban.

A Bp-i Autósok egyik olvasójának fedélzeti kamerája rögzítette az alábbi felvételt Zuglóban, az Ajtósi Dürer sor–Hermina út kereszteződésében, május 16-án reggel.

„Nem szoktam kiszedni a kártyát a menetrögzítőből egy-egy szabálytalanság miatt, mert akkor minden nap megtehetném többször is, de a mai kiverte nálam a biztosítékot. Ha a gyerek nem ugrik le a rollerről, fékezés nélkül elsodorták volna” – kommentálta az esetet a felvétel beküldője.

Az autós figyelmetlensége kétségtelen, sőt a kamerás autó részére is illett volna elsőbbséget adnia – teszi hozzá az autós oldal, arra is felhívva a figyelmet, hogy gyalogátkelőnél minden esetben le kell szállni a rollerről vagy kerékpárról!

Címlapról ajánljuk

Terrorcselekménnyé minősíthetik át a Robert Fico elleni merényletet

A lex merénylet névre keresztelt törvénycsomagról zajlik a vita Szlovákiában, amely a Robert Fico ellen elkövetett merénylet utáni biztonsági helyzet javítására vonatkozó javaslatokat tartalmaz. A jogszabály rendelkezik fizetésekről, ingatlanokról, demonstrációkról és a gyűlöletbeszédről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.24. hétfő, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanár
Szép csendben ádáz küzdelem zajlik: hamarosan eldől, ki lesz a világ egyik leghatalmasabb vezetője

Szép csendben ádáz küzdelem zajlik: hamarosan eldől, ki lesz a világ egyik leghatalmasabb vezetője

"Az alelnökség nem ér egy vödör meleg vizeletet sem." Így szól a híres idézet Franklin Delano Roosevelt második emberétől, John Nance Garnertől. Noha az alelnöki pozíció az utóbbi évtizedekben talán kicsivel fontosabbá vált ennél – Dick Cheney például híresen befolyásos volt a fiatalabbik Bush Fehér Házában –, annak viselőjének máig annyi az elsőszámú feladata, hogy vésztartalékként szolgáljon. Miközben Joe Biden már bejelentette, hogy a nála nem feltétlen népszerűbb Kamala Harrisszel az oldalán tervezi kormányozni az országot a jövőben is, addig Donald Trump alelnökjelöltjéről csak a találgatás zajlik. Bármennyire is haszontalan posztról van szó egyesek szerint, most feltűnően nagy tolongás megy érte, hiszen a kiválasztott akár meg is határozhatja a párt Trump utáni jövőjét. Adódik tehát a kérdés: kiket mérlegel a volt – és szándékai szerint jövőbeli – elnök?

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×